~~~~

Followers

Thursday, March 31, 2011

SpoRt Car.........

 
ni le dia menan si kecik..
sempena 1 tahun usia nyer...
walaupun lmbt dpt hadiah besday...
5 MAC 2011
x buat pun besday party bagai.....
ekeke...
al-maklum la kan....
JUN nnti kami terima lagi org baru... (insyaAllah)
jdnyer, prepare laks persiapan tuk org baru..

xper la..
janji mama + babah dh belikan tuk yayang....
cuma belanjawan nyer jer yg x lepas2 lagi...
alhamdulillah...
dpt gak la cr kan dia menan..
nk cr pun mmg kami survey2 dulu..
sbb nk kasi pakai lama..
tahan lasak..
ikut peringkat umur dia...
xmo beli membazir..
kejap jer menan leh guna..
huhu..
kang buat semak jer kt umah tu..
ahhahaha..
kalo babah nk beli menan kecik2..
dh siap2 bgtau..
jgn suh anak yg kutip...
kalo babah nyer yg sibuk nk beli...
(kang bapak nyer yg lebih2 nk beli......)
anak buat sepah.. dh dimarahkan nyer..
ekekek..
last2 kami buat pilihan..
cr menan yg beso dabak sikit..
NO! anak2 patung yg leh dipatah tgn ker apa jadah ker..
buat gaduh sama ank jer kang.. ekeekke...
sepah dh satu hal....
last2 ini la pilihan kami.....
rege mmg leh thn....
mmg ikut pada budget kami..

x mahal + kualiti bagus + tahan lasak + leh pakai lama...
(yang pasti.... leh la naik berdua... bwk adiknyer kehulu ke hilir nnti.....)

*

*

*

*
 
*

*

*

*

*

*

*

*



1 comment:

Muhammad Azim said...

hahah , time dulu tak ada pun benda2 ni.
btw,, follow sy ye ;) http://weirdslife.blogspot.com/